top of page

This is the title of your first image post

Τετράπολις 2013 είναι ο τίτλος του κύκλου εκδηλώσεων πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας, που θα ξεκινήσει στο νησί της Κέας με επίκεντρο το Κέντρο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, το ιστορικό μοτέλ “ ΗΤζια μας” στην παραλία της Κορησσίας.

Με επίκεντρο κάθε φορά ένα ιστορικό μέρος του νησιού, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να διοργανώνει σημαντικές πολιτιστικές δράσεις, που θα συνδυάζουν νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης με την παράδοση, την ιστορία και τα έθιμα της Κέας.

Στόχος μας είναι να καθιερωθεί ως μια λαμπερή γιορτή πολιτισμού γεμάτη κέφι και φαντασία με την συμμετοχή των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Πιστεύουμε οτι η επιτυχία του θεσμού αυτού θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή του νησιού, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους αλλά και σε χιλιάδες επισκέπτες να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της γκαλερί art s.a. , με την συνεργασία του Stigma Lab, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας και την συνεργασία φορέων και επιχειρηματιών του νησιού .

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page